Priscilla

Het afgelopen jaar (2018-2019) heeft Priscilla Visser de Bijbelschool gevolgd in Reghin, Roemenië. Zij heeft het op haar hart om verder te gaan als zendelinge, daarvoor heeft zij mensen nodig die haar financieel kunnen sponsoren.

Priscilla

2 jaar geleden ben ik met een aantal mensen in Roemenië geweest en hebben we een kijkje genomen bij stichting Phoneo. Het werk wat zij daar doen is het helpen van mensen in de Roma wijken. Mensen die leven in grote gezinnen, kinderen die niet naar school kunnen en leven in veel armoede, vaak hebben zij de moed al opgegeven. Stichting Phoneo probeert weer een beetje hoop te geven door middel van verschillende projecten en het evangelie.

Afgelopen jaar heb ik de bijbelschool (Revolution School of Ministry) gevolgd waar wij ook hielpen in de projecten. Daardoor heb ik de keuze gemaakt om hier dit jaar verder te gaan als zendeling in Phoneo, mijn hart gaat uit naar de kinderen en daar help ik vooral mee ook doen wij verschillende dingen zoals homevisits, homegroup en kidschurch. De wijken waar ik voornamelijk werk zijn Petelea en Cugir.
 
Om dit werk te blijven doen ben ik opzoek naar sponsors die mij financieel kunnen helpen, als U/jij dit wilt kan dat maandelijks of met een één malig bedrag via het rekeningnummer van Ontmoetingskerk Holten (graag in de beschrijving bij zetten waar het voor is) of persoonlijk op:
P. VISSER
NL91ABNA0618771719

Ben je benieuwd wat ik verder doe kun je mijn blogs lezen via www.ontmoetingskerkholten.nl ook post ik af en toe foto’s/verhaaltjes op mijn Facebook of Instagram.